Om oss

Vi på Bilskadecenter Sydost har lång erfarenhet inom branschen med spetskompetens inom lackering, plåtskador samt glas och plastreparationer. Tillsammans med vår kundmottagare hjälper vi er från skadetillfället, genom skadebesiktningen och reparationen fram till slutbesiktning och en körklar bil.

Bilskadecenter Sydost kan erbjuda sina kunder mer flexibla reparationer och lösningar. Genom att vara ett mindre bolag med kortare ledtider kan vi anpassa oss mer utefter vad just du som kund behöver från oss.

Vi levererar service genom alla steg och vårt motto är att göra reparationen så enkelt som möjligt för våra kunder.

Helt utefter dina behov och din skada

Vi sköter all kontakt med inblandade försäkringsbolag och vi gör din reparation så smidig som möjligt. Vår kundmottagare har lång erfarenhet som skadechef från större bolag runt om i regionen och hans expertis ligger i att lösa problem kring din fordonsskada. Genom samtal med reparatörer och inblandade försäkringsbolag hittar vi en smidig lösning åt dig som kund helt utefter dina behov och din skada. Bilskadecenter har avtal med samtliga försäkringsbolag och vi följer deras rekommendationer. Är du i behov av hyrbil erbjuder vi även förmedling av det, plus all kontakt med eventuella försäkringsbolag kring ersättning. Ska du flyga från Kalmar flygplats? I så fall kan du passa på att lämna in din bil på reparation eller byte av vindruta och samtidigt få gratis parkering under tiden.

Ansvar och hållbarhet

Bilskadecenter Sydost är anslutna till kontrollerad skadeverkstad samt certifierade enligt FR2000. Att reparationen är hållbar både ekonomiskt och miljömässigt är viktigt för oss och vi lägger fokus på att göra långsiktigt hållbara lagningar av material med liten klimatpåverkan, men alltid av hög kvalité.